«Херсонобленерго» розпочинає роботи з відновлення електропостачання в Херсоні

⚡⚡ 46 ЕнергоДжерела від Newfolk Oil&Gas 13-06.11.2022
photo_2022-11-13_14-12-05

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/lqwx/index.html
Завантаження:  https://drive.google.com/file/d/1TNCcMEpisqB-fA0HzI5BXoTDg-sXmfjw/view?usp=share_link
Відео: https://youtu.be/i7F_Gj_NT8Y
--------------------

«Херсонобленерго» розпочинає роботи з відновлення електропостачання в Херсоні
Фахівці компанії «Херсонобленерго», що входить до групи компаній VS Energy, розпочинають процес відновлення постачання електроенергії до деокупованого Херсону.
«Ми повертаємо електроенергію до кожного населеного пункту Херсонщини одразу після звільнення та отримання обов’язкового дозволу військових. На черзі - наш Херсон!», — заявив Голова правління «Херсонобленерго» Ігор Сафронов.
Багато населених пунктів Херсонщини не мають електроенергії упродовж тривалого часу через обстріли, руйнування та мародерство російських окупантів. Інфраструктура регіону зазнала суттєвих пошкоджень.
«Роботи з оперативного відновлення енергопостачання на звільнених ЗСУ територіях Херсонської області дуже багато. Ситуація з енергопостачанням в Херсоні надскладна. Але ми вже готові приступити до процесу відновлення електромереж міста одразу після офіційного дозволу українських військових на вхід у місто», — коментує Ігор Сафронов.

"Укренерго" ввело аварійні відключення е/е у Києві і чотирьох областях
Оператор магістральних мереж НЕК "Укренерго" 11 листопада застосував екстрені аварійні відключення електроенергії у споживачів Києва, Київської, Чернігівської, Черкаської та Житомирської областей.
"Сьогодні вночі ворог знову вдарив по енергетичній інфраструктурі України. Через пошкодження в електромережах ситуація в енергосистемі України ускладнилась. Наразі додатково застосовані екстрені аварійні відключення споживачів у м.Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях. Це необхідно для підтримки стабільної роботи енергосистеми", – йдеться у повідомленні компанії.
Окрім того, вночі та зранку 11 листопада були застосовані екстрені відключення у Сумській, Харківській та Полтавській областях. Наразі вони припинені та продовжують діяти планові відключення.

Попит на домашні СЕС виріс у 10 разів – глава профільної асоціації
В Україні фіксується суттєве зростання попиту на автономні сонячні станції, як домашні, так і промислові, повідомив виконавчий директор Асоціації сонячної енергетики України Артем Семенишин, пише Енергореформа.
«По домашнім СЕС попит на автономні станції збільшився орієнтовно у 10 разів, по промисловим – у 4-5 разів» , – сказав він. При цьому він зазначив, що традиційно попит на мережеві інвертори, які дозволяли віддавати електроенергію в мережу за зеленим тарифом, суттєво переважав попит на автономні, які забезпечують власне електроспоживання.
Водночас Семенишин звернув увагу на необхідність стимулювання розвитку малої сонячної генерації під власне споживання, враховуючи ситуацію з енергопостачанням в країні.

Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами