Сонячні електростанції ETG в Жовтих Водах отримали відзнаку ООН

⚡⚡ 44 ЕнергоДжерела Newfolk Oil&Gas 23-29.10.2023
44_ЕнергоДжерела_23-29.10.2023.

Друзі, вже традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Енерго дайджесті.
Нагадуємо, що підписка на наші видання – це ваш внесок у розвиток галузі!
 Детальніше про підписку ви можете ознайомитися за посиланням:  https://forms.gle/ADTaWYHT4cCwCXWQ6

Сонячні електростанції ETG в Жовтих Водах отримали відзнаку ООН

Компанія «Енерджі Трейд Груп» (ETG) вийшла у фінал конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку — 2023» Глобального договору ООН в Україні.
Її проєкт будівництва сонячних електростанцій у Жовтих Водах отримав срібло в номінації «Планета», повідомили в компанії.
ETG побудувала СЕС на частково рекультивованих землях колишніх уранових кар’єрів у Жовтих Водах. ООН відзначила екологічну доцільність цього технологічного рішення.
«Для нас був виклик у тому, щоб «зелені» рішення були дійсно «зеленими». Тому реалізація проєкту – будівництво сонячних електростанцій на землях після видобутку урану, непридатних для цивільного будівництва та ведення сільського господарства, у місті Жовті Води — стала для нас справжнім викликом. І ми його реалізували! Дякую всім причетним — і громаді Жовтих Вод, і команді ETG», – зазначив СЕО ETG Володимир Шведкий.

"Укргідроенерго" співпрацюватиме з Andritz у виробництві "зеленого" водню
ПрАТ "Укргідроенерго" та німецька компанія Andritz Hydro GmbH підписали Меморандум про співпрацю у межах національної програми Німеччини щодо водневої стратегії.
Меморандум від "Укргідроенерго" підписав генеральний директор Ігор Сирота, від Andritz Hydro GmbH – керуючий директор Домінік Фуст та регіональний менеджер Норберт Шварц.
Підписання за участі міністра енергетики України Германа Галущенка відбулось 24 жовтня у рамках бізнес-форуму, повідомляється на сайті "Укргідроенерго".
Документом закріплено наміри компаній співпрацювати з метою розвитку та реалізації проєктів для виробництва "зеленого" водню в Україні. Меморандум укладено терміном на три роки.
Крім того, у документі зазначено, що одним із інструментів реалізації проєктів для виробництва "зеленого" водню розглядається фінансування H2Global.

Команда ДТЕК ВДЕ допомагає в реалізації міжнародних проєктів «зеленої» енергетики
Українські спеціалісти ДТЕК ВДЕ дистанційно надають консультації щодо будівництва проєктів сонячної та вітрової енергетики за межами України, оскільки мають глибокий досвід реалізації проєктів ВДЕ в надзвичайно складних умовах.
З серпня співробітники компанії підтримують виконання робітна будмайданчиках в Румунії, де реалізуються перші закордонні проєкти Групи ДТЕК у напрямку відновлюваної енергетики. Зокрема, там будується вітроелектростанція потужністю 60 МВт та сонячна електростанції потужністю 50 МВт.
Надаючи допомогу команді DTEK Renewables International, спеціалісти ДТЕК ВДЕ в щоденному режимі забезпечують найвищу ефективність, швидкість та якість реалізації проєктів.

--------------------
Увесь контент для вас у відкритому доступі:
◾ Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/nhaj/
◾ Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1jX2U0vIP5_nx9pHcnopXS0ALJvGsvi_V/view?usp=drive_link
◾ Відео: https://youtu.be/eFqD5k5fuIE

Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами