Огляд новин енергетики: 7-13 березня 2022

енерго дж11

Слава Україні! Героям Слава!
Друзі, команда Ньюфолк продовжує інформувати вас про оперативні новини нашої галузі. В цьому дайджесті ми зібрали основне, що відбулось за цей тиждень.
Працюємо і перемагаємо на всіх фронтах!
Ми продовжуємо і надалі викладати наші видання у вільний доступ:



Онлайн
https://online.fliphtml5.com/ouprj/hgox/?1647169970874#p=1
Завантаження:  https://drive.google.com/file/d/1_69wBNvwlSNnEo1AFvvUn0FYfNjZGDyo/view
Відео:  https://www.youtube.com/watch?v=WTlwT6k6jxs&feature=youtu.be


Триває третій тиждень роботи української енергосистеми в умовах війни та ізольовано від суміжних мереж. Ми продовжуємо працювати стабільно: частота в мережі незмінно 50 Гц. Споживання в енергосистемі дещо зросло і стабілізувалося.
Як і раніше, в мережі працюють всі види електростанцій: атомні, теплові, гідроелектростанції та ВДЕ. Електроенергією забезпечено населення, військові та інші споживачі. Пам’ятайте, що у безпечних ситуаціях ви можете, як завжди, користуватися освітленням і електроприладами, не економлячи електроенергію.
Ворог щодня навмисне нищить нашу інфраструктуру, без світла та газу – Маріуполь, Чернігів, багато маленьких містечок, села. Але героїчна робота ремонтників «Укренерго» та обленерго допомагає людям повернути світло, а енергосистемі – тримати удар. Ремонтники «Укренерго» нещодавно відновили роботу підстанції, що забезпечує транзит електроенергії в північно-східній частині України, а також дві високовольтні лінії. Обленерго відновлюють енергопостачання в Луганській, Чернігівській, Сумській ті інших областях.
В стабільному режимі працюють всі види електростанцій. Як повідомляє Держатомрегулювання, оперативний персонал Запорізької АЕС контролює стан енергоблоків та забезпечує їх безпечну експлуатацію, попри те, що електростанція захоплена окупантами. «Укргідроенерго» відзначає безперебійну роботу своїх гідроелектростанцій.

Разом переможемо!
Слава Україні!


11 Нафтогазовий_дайджест 07-13.03.2022

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами