Огляд новин енергетики: 21-27 березня 2022

13 енерго1111

Слава Україні! Героям Слава!
Друзі, команда Ньюфолк продовжує інформувати вас про оперативні новини нашої галузі. В цьому дайджесті ми зібрали основне, що відбулось за цей тиждень.
Працюємо і перемагаємо на всіх фронтах!
Ми продовжуємо і надалі викладати наші видання у вільний доступ:



Онлайн

https://online.fliphtml5.com/ouprj/yphe/?1648376629131
Завантаження:  https://drive.google.com/file/d/1qadZhObxtlI6pTDbN8pp1zw3C-q-zp7-/view?usp=sharing
Відео:  https://youtu.be/CdMdzVQVjAs


ЗАЯВА ТИЖНЯ: Група ДТЕК, НАК «Нафтогаз України» та НЕК «Укренерго» закликали західні компанії припинити співпрацю з росією у паливно-енергетичній сфері
«Ми закликаємо усі західні компанії припинити будь-яку співпрацю з росією у паливно-енергетичній сфері. Відмовитися від купівлі російських енергоресурсів та заборонити постачання туди комплектуючих та технологій. Це стосується як газу, вугілля та електроенергії, так і виробництва двигунів, турбін, шахтного та іншого енергетичного обладнання», - йдеться у зверненні.
«Від імені сотень тисяч працівників паливно-енергетичного комплексу закликаємо вас припинити підтримувати російську економіку, доки ця країна не зупинить варварську війну проти України», - зазначається у зверненні.

УГОДА ТИЖНЯ: На запит Уряду України Австралія надасть нашій державі щонайменше 70 000 тонн енергетичного вугілля для посилення енергетичної безпеки.
“Австралія визнана на міжнародному рівні як провідний і надійний постачальник енергоресурсів. Ми дякуємо нашим австралійським партнерам за допомогу Україні в цей складний час, коли наша держава чинить опір незаконному і жорстокому військовому вторгненню з боку росії”, - зазначив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Незважаючи на бойові дії енергетики ДТЕК повертають світло українцям.
Ремонтні бригади компанії ДТЕК щодня та без вагань відновлюють електропостачання до домівок українців, не зважаючи на постійні бойові дії.
Про це в ході прес-брифінгу повідомив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.
«Всі бригади, що в нас є, всі вони виходять на роботу без жодних вагань. Вони ризикують життям, про це навіть не задумуються, їдуть та відновлюють електропостачання там, де це можливо», - сказав він.
Дмитро Сахарук зазначив, що в умовах бойових дій досить складно відновлювати лінії електропередачі, оскільки для цього їх спершу потрібно оглянути, а також потрібні сапери та військові, які надають коридори.
Як повідомлялось, за місяць війни ремонтні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 466 тис. сімей по всій Україні.


13 Нафтогазовий_дайджест 21-27.03.2022

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами