Огляд 30 липня - 5 серпня 2018

Компанія тижня. KNESS GROUP побудує завод з виробництва сонячних панелей у Вінниці.

Проектна потужність заводу становить 400 МВт на рік, а прогнозований річний обсяг товарної продукції очікується в обсязі $180 млн. Це будівництво створить близько 400 нових робочих місць у Віниці. 

Нагадаємо, що вже з весни поточного року в Енергодарі також запущено виробництво сонячних панелей компаниєю «Енхол».

Цифра тижня. Більш ніж на 1000 збільшилася кількість приватних домогосподарств, які встановили СЕС у другому кварталі поточного року.

Лідерами за кількістю встановлених приватних СЕС є такі області, як Київська, Дніпропетровська та Тернопільська. Загальна кількість домогосподарств, які використовують СЕС в Україні становить 4660. Потужність встановленних систем сягає 90МВт.

Світові потужності «зеленої» електроенергетики вже сягнули 1 трильйона Вт. Більше половини потужностей – це вітрові станції. Втім, на думку експертів ситуація буде поступово змінюватися і вже найближчим часом кількість СЕС переважатиме.

Подія тижня. Новим власником Westinghouse стала компанія "Brookfield Business Partners L.P."

В рамках реорганізації провідна компанія технологій атомного сектору Westinghouse продала свої активи за  $4.6 млрд. доларів "Brookfield Business Partners L.P.".  Угоду було завершено 1 серпня 2018 року. Наразі Westinghouse є постачальником ядерного топлива для українських атомних станцій.

 

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами