Огляд 26 листопада - 2 грудня 2018



Компанія тижня: ТОВ «Фурлендер Віндтехнолоджі» втановить вітротурбіну потужністю 5 МВт
_____
Компанія ТОВ «Фурлендер Віндтехнолоджі» повідомила, що вже в кінці січня 2019 року почнуть монтаж ВЕС на горі Карачун (Донецька область). Це перша вітротурбіна такої потужності вироблена в Україні. Розробники конструкції також передбачили три оглядових майданчика розташовані на висоті від 10,7 до 125 метрів. На рахунку компанії сім побудованих ВЕС в Україні та одна – в Казахстані. 
Про початок будівництва другої черги Приморської ВЕС повідомили і в компанії ДТЕК. За рік компанія планує встановити 26 вітротурбін. Наразі ведуться робото з підготовки майданчика для бетонування.

Подія тижня: П’ять компаній подали заявки на участь в аукціоні з продажу «Центренерго»
_____
Серед них білоруське унітарне підприємство "Нафтобітумний завод", власником якого є нафтотрейдер "Інтерсервіс", ТОВ "Форбс енд Манхеттен Україна", керівником якого є Михайло Спектор, ТОВ "Укрдонінвест", Georgian International Energy Corporation (Тбілісі), а також ТОВ "Баланс груп" (Київ). Нагадаємо, що затверджена Кабміном стартова ціна продажу 78,289% акцій ПАТ "Центренерго" становить 5 млрд 984,992 млн грн. Аукціон заплановано на 13 грудня.

Цифра тижня: 80 тисяч тонн антрациту для Криворізької ТЕС доставили з Роттердаму 
_____
У порт Південний прибуло судно з 80 тисячами тонн антрациту з Роттердама. Це вугілля поповнить склади для стабільної генерації електроенергії Криворізької ТЕС. Загалом компанія ДТЕК працює над переведенням своїх об’єктів на газове вугілля. Наразі вже три блоки Придніпровської ТЕС переведені на газове вугілля. Зараз йде підготовка до переводу одного з блоків Криворізької станції.

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами