Огляд 17-23.09.2018

ЦИФРА ТИЖНЯ: $ 250 млн – на таку суму SigmaBleyzer створить інвестиційний фонд, спрямований на підтримку української енергетики
Інвесткомпанія SigmaBleyzer оголосила про створення нового International Fund for Ukrainian Energy LP (IFUEL, Міжнародний фонд української енергетики) на суму $ 250 млн, який зосередить увагу на інвестиціях в енергетичний сектор України.
Ще одна вражаюча цифра – це висота, на якій в Карпатах встановили сонячну станцію для зарядки гаджетів - 1542 м. Саме на цьому рівні на горі Хом’як тепер відвідувачі зможуть підзарядити акумулятори своїх пристроїв. Проект реалізовано завдяки «Програмі екологічних громадських ініціатив для Сходу та Заходу України», що реалізується Фондом розвитку ГО «Західноукраїнський ресурсний центр» спільно з Міністерством екології та природних ресурсів України, за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

ПОДІЯ ТИЖНЯ: НКРЕП та DiXi Group підписали Меморандум про партнерство щодо розробки, запуску та популяризації мобільного додатка «Енергетика Онлайн»
Мобільний додаток функціонуватиме на основі даних, розпорядником яких є НКРЕКП, у рамках проекту USAID «Ініціатива з протидії корупції та підвищення фіскальної прозорості в енергетичному секторі в Україні». Меморандум про партнерство для розробки, запуску і популяризації інтерактивного інструменту надасть можливість полегшити доступ до інформації у сфері енергетики, кінцевою метою якої має стати підвищення прозорості для споживачів в енергетичному секторі України. «Підписання цього Меморандуму сприятиме підвищенню рівня обізнаності споживачів щодо можливостей та інструментів захисту їх прав у сфері енергетики», – зазначила Голова НКРЕКП Оксана Кривенко.

КОМПАНІЯ ТИЖНЯ: ДТЕК чекає на унікальний потяг з Китаю, який доставить комплектуючі на Нікопольську СЕС
Цей унікальний потяг вже став дуже популярним у китайських медіа. Кількість вагонів, що прямують до України – 41. По маршруту «шовкового шляху» він везе металеві конструкції для сонячної станції. Чекаємо на прибуття!

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами