На Миколаївщині дах міської лікарні обладнали сонячними панелями

⚡⚡ 45 ЕнергоДжерела Newfolk Oil&Gas 30.10-05.11.2023
45_ЕнергоДжерела_30.10-05.11.2023

Друзі, вже традиційно починаємо тиждень з підбірки новин від команди «Ньюфолк НКЦ». Що відбулось важливого в галузі – читайте в нашому черговому Енерго дайджесті.
Нагадуємо, що підписка на наші видання – це ваш внесок у розвиток галузі!
 Детальніше про підписку ви можете ознайомитися за посиланням:  https://forms.gle/ADTaWYHT4cCwCXWQ6

На Миколаївщині дах міської лікарні обладнали сонячними панелями

На Миколаївщині у Вознесенській багатопрофільній лікарні встановили дахову сонячну електростанцію потужністю 28 кВт. СЕС забезпечить надійне та безперебійне живлення, зокрема в умовах надзвичайних ситуацій та аварійних відключень електроенергії, повідомляє заступник начальника Миколаївської ОВА Юрій Гранатуров у Facebook.
Він розповів, що станцію вдалося встановити за підтримки ТОВ "Іст Енержі Інжиніринг" за ініціативою команди Миколаївської ОВА. Гранатуров зазначив, що СЕС оглянули на робочій нараді з першим заступником міністра охорони здоров'я Сергієм Дубровим, міським головою Євгенієм Величком та депутатами.
“Під час цієї зустрічі були обговорені пріоритетні напрямки розвитку лікарні та можливості для подальшого розширення, – написав він. – На черзі в Миколаївській області ще декілька проєктів, пов'язаних з енергоефективністю та енергонезалежністю закладів охорони здоров'я”.

ДТЕК ВДЕ починає підготовку до реалізації проєкту Полтавської ВЕС
Компанія ДТЕК ВДЕ починає виконувати передпроєктні роботи щодо розміщення Полтавської вітрової електричної станції. Вітровий парк планується розмістити на території Глобинської міської територіальної громади, Полтавської області.
26 жовтня було підписано тристоронній договір з виконавчим комітетом Глобинської міської ради, спеціалізованою сертифікованою організацією на виконання комплексу робіт з просторового планування. У рамках договору буде проведено комплекс інженерно-геодезичних вишукувань, роботи з розроблення детального плану територій, у тому числі складання звіту з екологічної оцінки, а також комплекс землевпорядних, земельно-кадастрових та землеоціночних робіт. Вказані роботи мають бути завершені до травня 2024 року.

АТ «ЕКУ» допоможе вітроенергетикам війти на вільний ринок
АТ «Енергетична компанія України» (АТ «ЕКУ») долучилася до Української вітроенергетичної асоціації (УВЕА), яка об’єднує 100% виробників електроенергії з енергії вітру. АТ «ЕКУ» співпрацюватиме з профільною асоціацією над наданням конкурентних умов для прямого продажу електроенергії виробникам зеленої енергії на вільному ринку електроенергії.
Можливість для роботи «зелених» виробників на вільному ринку відкрилася цього року внаслідок низки законодавчих змін. АТ «ЕКУ» виступило з комплексною пропозицією для виробників з ВДЕ, покликаною з максимальною безпекою і вигодою скористатися новими ринковими можливостями. Пропозиція включає гарантований викуп виробленої електроенергії за прогнозним графіком та послуги з балансування в балансуючій групі АТ «ЕКУ».

--------------------
Увесь контент для вас у відкритому доступі:
◾ Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/aoes/
◾ Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1r3BE-v0qgSzENckeZW4tFs8VdjTxRmRb/view?usp=drive_link
◾ Відео: https://youtu.be/V93hLpYqj7Q

Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами