Львівщина починає трансформацію вугільних територій

⚡⚡ 13 ЕнергоДжерела від Newfolk Oil&Gas 20-27.03.2023
13_ЕнергоДжерела_20-26.03.2023

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/sika/index.html
Завантаження:  https://drive.google.com/file/d/1-CNCitUWVd6c5eiPS7dbKRIz7lYXy2RN/view?usp=share_link
Відео: https://youtu.be/wNuZuP6HMT0
--------------------

Львівщина починає трансформацію вугільних територій
Львівська обласна адміністрація за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) почала реалізацію проєкту "Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України".
За інформацією Департаменту економічної політики Львівської обласної воєнної адміністрації, 22 березня відбулась стартова конференція проєкту "Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України". Львівщина стала пілотною областю для цього проєкту.
У межах заходу говорили про можливості для Львівської області у напрямку справедливої трансформації вугільних регіонів, зокрема, про можливості Червоноградського мікрорегіону.
"Дякую Німеччині та фонду GIZ за допомогу в реалізації цього проєкту. І тут важливо, щоб в у цьому процесі громади й люди, які там мешкають, відчували, що ми першочергово боремось за їхнє майбутнє. Головна наша мета – нікого не залишити осторонь. Подбати про гідні умови для працевлаштування людей, на яких вплине зменшення видобутку вугілля, а згодом і відмова від викопного палива», — наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Уряд схвалив законопроєкт про сталий розвиток енергетичної інфраструктури
Кабінет міністрів на засіданні 21 березня схвалив розроблений Міністерством енергетики проєкт закону України "Про проєкти національного інтересу у сфері енергетики".
"Разом із європейськими партнерами готуємо масштабну програму відновлення на 2023 рік. Сьогодні затвердили законопроєкт "Про проєкти національного інтересу в сфері енергетики". Ухвалення цього документа дозволить зменшити бюрократичні процедури та стимулювати інвестиції в енергетику", – заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.
Очікується, що це рішення також дасть можливість розподіляти інвестиції у спільні енергетичні проєкти з нашими європейськими партнерами, що сприятиме швидкому відновленню та посиленню стійкості нашої енергосистеми.

В рамках підготовки до наступного опалювального сезону ДТЕК Енерго планує відремонтувати 28 енергоблоків ТЕС
Опалювальний сезон 2022/2023 рр. став для української енергосистеми безпрецедентним. За останні пів року лише теплоелектростанції ДТЕК Енерго були атаковані ворогом 29 разів. Пошкоджено більше тисячі одиниць різного обладнання на станціях.
В цих умовах, для того, щоб краще підготуватися до наступного опалювального сезону, окрім відновлювальних робіт, компанія завчасно розпочала планові ремонти енергоблоків ТЕС. Вже до кінця місяця планується завершити перший ремонт. Всього у 2023 році ДТЕК Енерго планує відремонтувати 28 енергоблоків на своїх теплоелектростанціях.

Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами