ЕнергоДжерела від Newfolk Oil&Gas 13-19 лютого 2023

⚡⚡ 8 ЕнергоДжерела від Newfolk Oil&Gas 13-19.02.2023
photo_2023-02-19_14-38-50

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/dvgd/index.html
Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1dllAF_hgS5YCyo6NuUUs9yXWzua_R2wr/view?usp=share_link
Відео: https://youtu.be/0YNjTKlyWGc
--------------------

Олександр Селищев відвідував ДТЕК Покровську СЕС та ДТЕК Нікопольську СЕС
Протягом кількох днів в лютому 2023 року генеральний директор ДТЕК ВДЕ Олександр Селищев відвідував генеруючі підприємства компанії. Під час візитів на ДТЕК Покровську СЕС та ДТЕК Нікопольську СЕС, колеги провели зустрічі з колективами станцій, обговорили нагальні питання, оглянули генеруюче обладнання. Поїздка на нещодавно звільнену від російських загарбників ДТЕК Трифонівську СЕС була насиченою обговоренням питань щодо подальшого відновлення роботи станції та збільшення видачі потужності в енергосистему України. Компанія додатково взяла на роботу три бригади працівників, щоб прискорити відновлення обстріляної та пограбованої росіянами сонячної електростанції в Херсонській області.
«Наші хлопці роблять все, щоб станції працювали на повну» – генеральний директор ДТЕК ВДЕ

"Укргідроенерго": зимовий паводок сприяє гідрогенерації
Виробництво електроенергії на ГЕС збільшилось внаслідок аномальної зимової повені у басейнах українських річок, яка спостерігається цієї зими.
"Цієї зими спостерігаємо аномальний тало-дощовий паводок. Для рівнинних річок це явище достатньо рідкісне, і зустрічається раз на 10 років", - повідомляється на сайті ПрАТ "Укргідроенерго". Зимовий паводок наразі спостерігається у басейнах Дніпра, Сожу, Десни, Прип’яті, додали у компанії.
"Для річки Десна цей паводок рекордний. Рівень води у річці найвищий за останні 129 років. Пов'язано це в першу чергу з нестабільною гідрологічною ситуацією в січні, яка характеризувалась чергуванням періодів потеплінь та похолодань. Також не останню роль відіграли встановлення снігового покриву, танення і знову встановлення, промерзання грунту, відтавання під час відлиг та знову промерзання", - пояснили в "Укргідроенерго".

Київ отримав від французьких партнерів дві сонячних електростанції
Дві унікальних сонячних електростанції від провідного французького виробника фотоелектричних панелей Roy Group Energy українська столиця отримала в якості гуманітарної допомоги.
Електростанції встановлять у медичних закладах Святошинського району столиці. Для їхнього придбання французькі партнери зібрали 250 тис. євро, ще 50 тисяч євро надала компанія JCI, повідомив мер Києва Віталій Кличко.
Одна з автономних електростанцій (25,6 кВт-год) працюватиме у Консультативно-діагностичному центрі, друга (на 76,8 кВт-год) – у Святошинському психоневрологічному інтернаті. Монтаж електростанцій проведуть французькі спеціалісти.


Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами