Дмитро Сахарук закликав готуватися до відключень електроенергії на кілька днів

⚡⚡ 47 ЕнергоДжерела від Newfolk Oil&Gas 14-20.11.2022
photo_2022-11-20_10-37-08

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/fpil/index.html
Завантаження:  https://drive.google.com/file/d/1SThTdIy8h6rDA4JYYvoUampOD8JcyRk4/view?usp=share_link
Відео: https://youtu.be/n5cNvtTLMuE
--------------------

Голова ДТЕК Сахарук закликав готуватися до відключень електроенергії на кілька днів
Масштабні руйнування енергетичних об’єктів України, завдані російськими ракетними ударами 15 та 17 листопада, можуть спричинити довгострокові відключення електроенергії, які триватимуть по кілька днів.
Про це виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук заявив у ефірі телемарафону, повідомляє Інтерфакс-Україна.
"Це дні. Ми зараз будемо, на жаль, говорити не про планові відключення електроенергії, а про планові включення в деяких регіонах, а їх багато. На жаль, годин, протягом яких буде електрика, може бути дуже мало. Це дві-три години на добу", – сказав Сахарук.
Він пояснив, що окупанти цього разу завдали багато шкоди об'єктам передачі – підстанціям, які передають електроенергію з одного району до іншого та через які отримують електроенергію багато областей у центрі та на заході України. Крім того, через влучення ракети 15 листопада призупинила роботу одна із ТЕС групи ДТЕК.
За його словами, оперативних заходів для підключення споживачів вжито там, де це можливо, частково почалися відновлювальні роботи, але їх поки що не можна провести скрізь.

В одному з районів Києва хочуть встановити сонячні панелі в пунктах обігріву
Районна влада робить все можливе, щоб підготуватися до відсутності електропостачання У Києві адміністрація Дніпровського району планує встановити сонячні панелі в пунктах обігріву, які працюватимуть при довготривалій відсутності центрального опалення та електропостачання.
Райадміністрація укладе договір з Інститутом відновлюваної енергетики Національної академії наук України, повідомляє Дніпровська районна адміністрація Києва у Facebook.
Директор Інституту, професор Степан Кудря і керівники профільних відділів провели робочу зустріч де презентували комплексні системи енергопостачання на базі відновлювальних джерел енергії.

Росіяни перед відступом замінували СЕС на Херсонщині
Російські військові, відступаючи з правобережної частини Херсонської області, замінували територію сонячної електростанції у Білозерському районі.
Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.
Правоохоронці зазначають, що до початку війни СЕС була важливим елементом енергетичної безпеки громади.
Під час окупації військові РФ розграбували та пошкодили станцію, нині вона не працює і частина населення страждає через відсутність електроенергії і тепла.
Наразі після деокупації території працівники поки не можуть розпочати відновлення діяльності станції і генерації електроенергії. Найближчим часом туди направляться спеціалісти для проведення перевірки території та розмінування.


Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами