Вінниця планує компенсувати бізнесу вартість встановлених об’єктів ВДЕ-генерації

⚡⚡ 21 ЕнергоДжерела від Newfolk Oil&Gas 15-21.05.2023
21_ЕнергоДжерела_15-21.05.2023
Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/ryrn/
Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1FJLnTpsUcZVYzkvJCWxyJ_4YdwzvgbW1/view?usp=share_link
Відео: https://youtu.be/TlVw-S1N8os

--------------------

Вінниця планує компенсувати малому та середньому бізнесу вартість встановлених об’єктів ВДЕ-генерації
Вінницька міська рада планує компенсовувати малому та середньому бізнесу частину вартості встановлених ними об’єктів генерації з відновлюваних джерел енергії, передає Енергореформа.
Про це повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний.
"Найближчим часом ми приймемо рішення на сесії міської ради про підтримку малого і середнього бізнесу шляхом компенсації коштів, затрачених на забезпечення їхніх підприємств відновлюваними джерелами енергії", – сказав Очеретний кореспонденту "Енергореформи" в кулуарах конференції високого рівня Угоди мерів в Україні зі стійкого розвитку та зеленого відновлення, яка пройшла у Львові.
За його словами, Вінниця хоче зменшити кількість генераторів у якості альтернативного джерела енергопостачання на випадок проблем з електроенергією.

Енергоатом передав українським захисникам гелікоптер
17 травня 2023 року президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін від Компанії передав Збройним Силам України гелікоптер Мі-2.
Раніше, зазначив керівник НАЕК, Енергоатом використовував цей гвинтокрил для підготовки та тренувань на випадок необхідності проведення радіаційної розвідки. Однак зараз для цього доцільніше використовувати дрони, тоді як гелікоптер стане в пригоді захисникам країни.
«Я сподіваюсь, що він також допоможе нашим військовим якомога швидше звільнити і Україну загалом, і Запорізьку атомну електростанцію зокрема», – наголосив Петро Котін. – Слава Україні!».

ГЕС та ВДЕ-генерація дозволяють компенсувати виведені в ремонт блоки ТЕС та АЕС – "Укренерго"
Відсутність в енергосистемі у зв'язку з ремонтною кампанією частини блоків ТЕС та АЕС компенсують гідроелектростанції та генерація з відновлюваних джерел енергії, передає Енергореформа.
Про це повідомляє НЕК "Укренерго".
"Завдяки водопіллю, яке вже почало поступово спадати, гідроелектростанції працюють не лише для покриття пікових навантажень, але й упродовж всієї доби. Також сезонно високою є генерація з ВДЕ. Це дозволяє наразі компенсувати потужність енергоблоків теплової та атомної генерації, виведених у ремонт", – йдеться у повідомленні НЕК у Телеграм-каналі 15 травня.
Там наголошують, що енергосистема працює стабільно, електроенергії наразі достатньо для покриття потреб усіх категорій споживачів.

Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами