В Харкові пошукачів роботи навчають основам монтажу та проєктування СЕС

Триває навчання першої групи курсу «Монтаж (проєктування) та обслуговування устаткування сонячних енергетичних станцій» від компанії teplodom.net.ua. Заняття проходять на базі Харківського міського центру зайнятості та Харківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Слухачі курсу вже мають спеціальну технічну освіту та певний професійний досвід в інших галузях, тож під час семінарів активно цікавляться новим та перспективним для себе напрямком підбору та монтажу обладнання для сонячних електростанцій.

Зокрема в п’ятницю, 23 серпня, розглядались такі питання, як типи сонячних станцій, обсяги річної генерації та показники інсоляції по регіонах України, значення інвенторів та особливості їх підбору.

Поміж іншого розглядались питання залежності продуктивності СЕС від температури зовнішнього середовища, особливості кутів нахилу при розміщенні фотомодулів на різних поверхнях, впливу затемнення окремих секторів фотомодулів на роботу всієї станції.  

Метою ініційованого компанією teplodom.net.ua навчального курсу є формування бази досвідчених фахівців, які зможуть якісно виконувати проєктування та монтаж СЕС у відповідь на зростаючий попит, який існує на ринку праці.

Вже скоро слухачі курсів відвідають діючі об’єкти сонячної генерації в Харківській області, а також зможуть застосувати отримані знання на зразках фотомодулів, які надасть компанія teplodom.net.ua.

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами