Баланс Енергетики України грудень 2022

№12 Баланс Енергетики України грудень 2022
№12_(56)_БАЛАНС ЕНЕРГЕТИКИ_(Грудень)
Ринок праці “зеленої” галузі зазнає впливу вимушеної зупинки об’єктів, мобілізації та міграції. Експерти відзначають, що попит зміщується на спеціалістів з монтажу автономних станцій.

Фахівці галузі відмічають, що до повномасштабного вторгнення рф дефіцит персоналу для ВДЕ-генерації був дуже гострим питанням через міграцію фахівців до ЄС. Наразі додатковими факторами впливу на ринок праці в енергетичному секторі стали міграція, зупинка і релокація підприємств, а також мобілізація.

Як ці зміни позначаються на роботі розробників енергопроєктів та компаній-виробників “зеленої” енергії? Що підприємства роблять, щоб зберегти виробництво та персонал? Про напрями роботи, які наразі користуються попитом, та тенденції у кадровій сфері у виробників сектору ВДЕ читайте в цбому номері Баланс Енергетики України.

Також пропонуємо вам переглянути презентацію Станіслава Ігнатьєва, голову ради Асоціації відновлювальної енергетики, СЕО Solar Generation, доктора технічних наук з його виступу на II Львівській антикризовій нафтогазовій конференції.

Підписуйтеся на сторінку Newfolk Oil&Gas у Facebook, Instagram і канал NEWFOLK LLC на YouTube та отримуйте актуальну інформацію з перших вуст.

Увесь контент для вас у відкритому доступі:
-------------------------
У номері:
  • ЧИ СТАНЕ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА АЛЬТЕРНАТИВОЮ ВИКОПНОГО ПАЛИВА?: виклики та реальні кейси.
  • Кадрове питання: зміни та тенденції у секторі ВДЕ.
  • Головні події місяця.
-------------------------
Нагадуємо, що підписка на наші видання – це Ваш внесок у розвиток галузі!
Детальніше про підписку ви можете ознайомитися за посиланням: https://forms.gle/ADTaWYHT4cCwCXWQ6

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами