Баланс Енергетики України №8 (64) Серпень 2023

⚡⚡ №68 Баланс Енергетики України Серпень 2023
№8_(64)_Баланс_Енергетики_України. Серпень
-------------------------
Журнал Баланс Енергетики України за серпень присвячено водневим технологіям. Компанія Ньюфолк НКЦ підготувала переклад дослідження від Deloitte в якому розглянуто витрати, виробництво та бізнес-проблеми швидкого масштабування зеленого водню яке дає уявлення про ринкову динаміку, інвестиційні потреби та вибір технологій.
Світ шукає нові джерела енергії. У центрі уваги – водень. Його вважають паливом майбутнього. Він може замістити традиційні види палива та не спричиняє викидів СО2. Воднева енергетика повинна стати пріоритетом і для України. Ганна Замазєєва, голова Держенергоефективності: Як Україні не проґавити шанс стати одним з лідерів з виробництва “зеленого” водню.
На завершення пропонуємо переглянути презентацію Леоніда Родіна, кандидата хімічних наук, директора ТОВ «Хімічна Технологічна Компанія» з темою «Метанол для Укргазвидобування» з його виступу на III Львівській антикризовій нафтогазовій конференції «Ньюфолк НКЦ».
-------------------------
У номері:
- Як зелений водень може запровадити енергетичний перехід до нульових викидів до 2030 року
- Водень. як світ розвиває енергетику майбутнього і як не відставати Україні. Як Україні не проґавити шанс стати одним з лідерів з виробництва “зеленого” водню.
- Метанол для Укргазвидобування. Леонід Родін
- Головні події місяця
-------------------------
Увесь контент для вас у відкритому доступі:

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами