Баланс Енергетики України №4 (72) Квітень 2024

⚡⚡ №4 Баланс Енергетики України. Квітень 2024
№4_Баланс_Енергетики_України. Квітень_2024

☑ Друзі, підбиваємо підсумки місяця. До вашої уваги свіжий випуск щомісячного аналітичного журналу. Команда Newfolk Oil&Gas зібрала для вас ключові події та актуальну інформацію галузі.

-------------------------
Рівно п’ять років тому, 19 квітня 2019 року, в Україні відбулась масштабна подія в галузі відновлюваної енергетики. ДТЕК ВДЕ запустив в експлуатацію та урочисто відкрив найбільшу на той момент сонячну електростанцію – ДТЕК Нікопольську СЕС потужністю 200 МВт. З тих пір світ пережив пандемію ковіду, а сьогодні Україна переживає страшну вже повномасштабну війну. Як і чим жила станція тоді і як працює сьогодні розповіли її працівники.

11 квітня росіяни здійснили третій з початку року масований удар по українській енергетичній інфраструктурі: атаковано об’єкти теплової генерації та передавання в Одеській, Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській областях. Уже точно відомо про повне знищення Трипільської ТЕС «Центренерго» на Київщині, суттєві пошкодження двох електростанцій компанії ДТЕК Ріната Ахметова та підстанцій «Укренерго».
Росіяни добивають українську маневрену генерацію. До чого готуватися українцям у випадку її повного знищення?

Говоримо про виробництво біогазу та біометану з тренінг-курсів з підвищення кваліфікації працівників у секторі біоенергетики. Юрій Матвєєв: “Використання біогазу та біометану в енергетичних системах”
Тренінг-курси з підвищення кваліфікації працівників у секторі біоенергетики проводяться у межах проєкту ЄБРР/GEF «Програма управління знаннями для розвитку сталої біоенергетики».
-------------------------
Гостинний Львів чекає на фахівців! Команда Ньюфолк НКЦ запрошує нафтогазову спільноту на ХІ Міжнародну конференцію "Колтюбинг. ГРП. Бурові сервіси. Геологія та геофізика", яка відбудеться 30-31 травня 2024 року в історичному Львові у Будинку Вчених. Детальніше на сайті: https://lvivconference.newfolk.com.ua/
-------------------------
У номері:
◾ Росія продовжує нищити українську енергетику. Що чекає на Україну без ТЕС?
◾ ДТЕК Нікопольській СЕС – п’ять років. Як і чим живе сонячна станція сьогодні.
◾ Використання біогазу та біометану в енергетичних системах. Юрій Матвєєв
◾ Головні події місяця
-------------------------
Увесь контент для вас у відкритому доступі:
◾ Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/qate/
◾ Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1tzggD990uz6mE2bpWatr_FSy9qHl3WvO/view?usp=drive_link
◾ Відео: https://youtu.be/iViquMLYjDI
-------------------------
437529070_951502836695935_9060315469614176524_n

Реєстрація: https://forms.gle/x6ypS3Fiqp8pr8S39

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами