Баланс Енергетики України №3 (71) Березень 2024

№3_Баланс_Енергетики_України. Березень_2024
⚡⚡ №3 Баланс Енергетики України. Березень 2024

☑ Друзі, підбиваємо підсумки місяця. До вашої уваги свіжий випуск щомісячного аналітичного журналу. Команда Newfolk Oil&Gas зібрала для вас ключові події та актуальну інформацію галузі.
-------------------------
Держава обіцяє відмовитися від вугілля в електрогенерації до 2035 року. У Міненерго вкотре підтвердили: плани не скасовують навіть попри війну. Експерти пропонують свої сценарії декарбонізації.

Чи є реальними плани щодо відмови від вугілля і яке паливо може стати альтернативою викопному – варіанти розвитку подій змоделювали експерти консорціуму дослідницьких організацій, до якого увійшли Регіональний центр досліджень енергетичної політики (REKK), DiXi Group, Інститут економіки та прогнозування НАН України, Австрійський технологічний інститут (AIT) та Проєкт сприяння регуляторним питанням.

Універсальність виробництва водню в поєднанні з його потенціалом як енергетичного вектора позиціонує його як потенційно важливе паливо для майбутнього. А це означає, що водень знаходиться в центрі уваги інвесторів і політиків. Україна, ймовірно, стане експортером водню до ЄС, як тільки це дозволить ситуація.

Говоримо про виробництво біогазу та біометану з тренінг-курсів з підвищення кваліфікації працівників у секторі біоенергетики. Володимир Крамар: “Технології збагачення біогазу”
Тренінг-курси з підвищення кваліфікації працівників у секторі біоенергетики проводяться у межах проєкту ЄБРР/GEF «Програма управління знаннями для розвитку сталої біоенергетики».
-------------------------
У номері:
◾ Декарбонізація енергетики: чи виконає Україна міжнародні зобов’язання?
◾ Відновлюваний водень: роль України у забезпеченні Європи
◾ Технології збагачення біогазу. Володимир Крамар
◾ Головні події місяця
-------------------------
Увесь контент для вас у відкритому доступі:
Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/iamw/
Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1cXorPHfW_dYmr4RvO565a5bd-zMxAxVs/view?usp=drive_link
Відео: https://youtu.be/K2CveXax770
-------------------------
photo_2024-03-31_15-13-38

Реєстрація: https://forms.gle/x6ypS3Fiqp8pr8S39

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами