Баланс Енергетики України №11 (67) Листопад 2023

⚡⚡  Баланс Енергетики України Листопад 2023
№11_Баланс_Енергетики_України. Листопад_2023

Війни показали, що світ виявився прагматичнішим, ніж ми думали, а розстановка його енергосил дуже впливає на хід, результати і, на жаль, на початок нових воєн. Новий порядок облаштування світу та безпеки, звісно, не зможе відбутися без нового порядку енергетичного ринку.
Як будуть змінюватися енергетичні ринки ЄС через відмову від російського газу та до чого готуватися Україні розповів Олексій Дубовський, Голова біржового комітету Української енергетичної біржі.

«Четвертий енергопакет ЄС vs видобуток нафти та газу - які зміни очікувати в умовах війни?» доповідь від Станіслава Ігнатьєва, голови ради Асоціації відновлювальної енергетики, СЕО Solar Generation
Обговоримо про очікувані зміни в енергетичній стратегії Європи під впливом геополітичних змін та дефіциту ресурсів. Доповідь дозволить проаналізувати перспективи розвитку енергетичного сектору та усвідомити важливість адаптації до нових реалій енергетичної політики ЄС.

Біогаз відіграватиме ключову роль у досягненні довгострокових цілей Європи щодо енергетичної безпеки та пом’якшення наслідків зміни клімату як частина перспективного та збалансованого комплексу відновлюваних джерел енергії. Його переваги виходять далеко за межі скорочення викидів парникових газів. Саме тому увага до цього джерела енергії та наукові розробки у біогазовій сфері посилюються.
Оприлюднений п’ятий документ інформаційної кампанії Європейської Біогазової Асоціації (EBA) «Biogases: beyond energy», у якому досліджена роль, яку відіграє біометан у забезпеченні промислових потреб.
-------------------------
У номері:
◾ Олексій Дубовський. Трансформація енергетичних ринків: нові рамки перебудови та що нас чекає.
◾ Четвертий енергопакет ЄС vs видобуток нафти та газу які зміни очікувати в умовах війни?
◾ Інформаційний бюлетень Європейської Біогазової Асоціації: промисловість
◾ Головні події місяця
-------------------------
Увесь контент для вас у відкритому доступі:
◾ Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/endd/
◾ Завантаження: https://drive.google.com/file/d/18HG0Lygpz6lo1hFsz4qMuci488YuErRD/view?usp=drive_link
◾ Відео: https://youtu.be/w82Eq_yOInA
-------------------------
✅ Нагадуємо, що підписка на наші видання – це ваш внесок у розвиток галузі!
✅ Детальніше про видання ви можете ознайомитися за посиланням:
https://newfolk.com.ua/ukr/vydannya


Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами