44 ЕнергоДжерела 24-30 жовтня 2022

⚡⚡ 44 ЕнергоДжерела від Newfolk Oil&Gas 24-30.10.2022

44_ЕнергоДжерела_24-30.10.2022
Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/bivg/index.html
Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1L1zbgWGuMF0MpBbph3oAALMF6eEhMlFa/view?usp=share_link
Відео: https://youtu.be/_LRDo0vUG68
--------------------

"Енергоатом" призначив гендиректором Рівненської АЕС Павла Ковтонюка
Президент НАЕК "Енергоатом" Петро Котін під час робочої наради на Рівненській атомній електростанції представив колективу нового генерального директора станції Павла Ковтонюка.
Пресслужба "Енергоатому" нагадала, що протягом останніх чотирьох місяців Павло Ковтонюк виконував обов’язки генерального директора ВП "Рівненська АЕС". А загалом на станції працює понад 35 років, з яких майже 14 був головним інженером і заступником гендиректора.
Головним інженером – першим заступником генерального директора РАЕС відтепер є В'ячеслав Стоянов. Упродовж останніх чотирьох місяців він був виконувачем обов’язків на цій посаді.

Створена Чорноморська Офшорна Вітроенергетична Федерація
26 жовтня 2022 року в місті Ізмір, Туреччина, вітроенергетичні асоціації з Туреччини, України, Болгарії і Грузії - Турецька офшорна вітроенергетична асоціація, Українська вітроенергетична асоціації, Болгарська вітроенергетична асоціація і Грузинська вітроенергетична асоціація- ініціювали створення Чорноморської Офшорної Вітроенергетичної Федерації (Black Sea Offshore Wind Energy Federation, BASOFWED). «Асоціації-підписанти всебічно сприятимуть розвитку офшорних вітроенергетичних технологій в басейні Чорного моря на основі взаємовигідної співпраці з урахуванням своїх національних законодавств», - зазначається в Протоколі з ініціювання BASOFWED.
Регіон Чорного моря, технічний потенціал якого, за оцінками Всесвітнього банку, дорівнює 453 ГВт, має великі можливості для широкомасштабного впровадження офшорних вітроенергетичних технологій. Саме тому представники чотирьох країн вважають офшорну вітроенергетику однією з рушійних сил для досягнення «зеленого» переходу в регіоні Чорного моря.

ДТЕК продовжує девелопмент проєктів ВЕС та СЕС в Європі
Компанія ДТЕК зберігає пріоритет розвитку зеленої генерації, тому продовжує девелопмент проєктів СЕС та ВЕС в країнах Європи. Про це в інтерв’ю виданню «Економічна правда» заявив генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.
«Мені дуже важливо було чути від президента позицію, що в Україні необхідно створювати "зелений" хаб для постачання електроенергії до ЄС і допомагати Європі відійти від тотальної залежності від російських енергоресурсів», - сказав Максим Тімченко.
За його словами, компанія має всі можливості для реалізації цього завдання і тому пріоритетно будуватиме "зелену" генерацію.

Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами