43 ЕнергоДжерела 17-23 жовтня 2022

⚡⚡ 43 ЕнергоДжерела від Newfolk Oil&Gas 17-23.10.2022
photo_2022-10-23_16-04-04

Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/lsfh/index.html
Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1F-c3CrkH2SkeG4ynfv6Q9hO_ybjURW4Z/view?usp=sharing
Відео: https://youtu.be/Yp1CiAVXf1s
--------------------

Росія знов завдала ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури України.
Масовані обстріли об'єктів енергетичної інфраструктури тривають з 10 жовтня. Наразі ремонтні бригади НЕК "Укренерго" працюють над усуненням наслідків.
Минулої доби російські окупанти завдали 10 ракетних і 58 авіаційних ударів, здійснили до 60 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Внаслідок цього, за даними Генштабу ВСУ, постраждало понад 35 населених пунктів України.
Енергетики закликають споживачів дотримуватись режиму ощадливого споживання електроенергії по всій країні, особливо у вечірні години доби.

ДТЕК планує збудувати “зелені” електростанції в Україні та Європі.
ДТЕК планує зробити цілу екосистему станцій ВДЕ з системами зберігання енергії Генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко заявив, що компанія планує збудувати вітроелектростанцію в Україні та встановити систему накопичення енергії потужністю 20 МВт, а також реалізовувати проєкти СЕС та ВЕС в країнах Європи.
"Навіть на тлі руйнувань, ми, наприклад, дивимося на те, щоб будувати вітростанцію. Попри те, що вся наша вітрова генерація залишилася на окупованій території", – сказав Тімченко. Він розповів, що ДТЕК не припиняє проєкт зі встановлення батареї потужністю 20 МВт, яка буде відігравати важливу роль у балансуванні.
"Нехай це не такий великий обсяг, але в цій ситуації він важливий", – пояснив Тімченко. За його словами, в рамках проєктів з будівництва вітро– і сонячних станцій ДТЕК планує зробити цілу екосистему станцій ВДЕ з системами зберігання енергії.

Росіяни замінували дамбу Каховської ГЕС і планують історичну катастрофу – Зеленський
Президент Володимир Зеленський заявляє, що росіяни замінували дамбу й агрегати Каховської гідроелектростанції й планують здійснити теракт під чужим прапором.
Джерело: Зеленський у зверненні до Європейської ради
Дослівно: "Росія свідомо створює підґрунтя для масштабної катастрофи на півдні України. Ми маємо інформацію, що російські терористи замінували дамбу й агрегати Каховської гідроелектростанції.
Це один з великих енергообʼєктів. Дамба цієї ГЕС утримує обсяг близько 18 мільйонів кубічних метрів води. Якщо російські терористи підірвуть цю дамбу, то в зоні швидкого затоплення опиняться понад 80 населених пунктів, включно з Херсоном. Сотні тисяч людей можуть постраждати.

Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами