17 жовтня відбудеться VII КИЇВСЬКА НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ

⚡⚡ 42 ЕнергоДжерела Newfolk Oil&Gas 09-15.10.2023
42_ЕнергоДжерела_09-15.10.2023

17 жовтня відбудеться VII КИЇВСЬКА НАФТОГАЗОВА КОНФЕРЕНЦІЯ НЬЮФОЛК НКЦ: разом до енергонезалежності та стійкості! Тільки професійні спікери, тільки важливі теми і найбільш фахова дискусія. Станьте частиною команди змін!  https://newfolkconferencekyiv.pulse.is/


17 жовтня запрошуємо на VII КИЇВСЬКУ НАФТОГАЗОВУ КОНФЕРЕНЦІЮ "Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці".
Запрошуємо 17 жовтня взяти участь у VII Київській нафтогазовій конференції Ньюфолк НКЦ. Це подія, яка збере разом більше 200 експертів та лідерів галузі з метою зміцнення української енергетичної незалежності. Детальніше на сайті заходу:
https://newfolkconferencekyiv.pulse.is/
Конференція відбудеться в рамках щорічної виставки "НАФТОГАЗЕКСПО-2023", тож наші учасники матимуть можливість долучитися до ряду конференційних секцій, які будуть присвячені найактуальнішим темам галузі, взяти участь, чи просто відвідати найбільшу нафтогазову виставку України.
Виступатимуть більше ніж 20 професійних спікерів, представники понад 50 компаній приєднаються до нашої спільноти, а понад 200 учасників додадуть багатогранності дискусіям.

АСЕУ закликає приєднуватись до збору інформації щодо пошкоджених війною активів ВДЕ
Нещодавно АСЕУ отримала звернення від наших Європейських партнерів на збір актуальної інформації щодо пошкоджених війною активів ВДЕ для подальшого їх аналізу.
Мета – зібрати інформацію наступного характеру:
Інформація про зруйновані об’єкти ВДЕ, які можуть бути відновлені;
Інформація про необхідне обладнання для відновлення генераторів ВДЕ;
Інформація про проекти ВДЕ, які можуть сприяти створенню додаткових потужностей у регіонах з дефіцитом (або у дефіцитних регіонах);
Орієнтовна вартість знищеного/пошкодженого обладнання.
Дедлайн – 18 жовтня.

В Україні систему торгівлі квотами на викиди вуглецю хочуть запустити у 2025 році
Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець заявив, що в Україні систему торгівлі викидами парникових газів планують запустити з 2025 року у тестовому режимі. СТВ можна запустити на базі система моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів (МЗВ) ґрунтуючись на данних за три роки, однак відомство працює над скороченням цих строків, розповів він в інтервʼю для Енергореформи.
Стрілець пояснив, що МЗВ запустили з 2021 року. До повномасштабного вторгнення установок, які здійснюють викиди парникових газів, було більше тисячі. За попередніми підрахунками, враховуючи руйнувань на Донбасі та в інших регіонах, кількість таких установок зменшилася приблизно на 40%. Реєстрація в системі МЗВ продовжується.

--------------------
Увесь контент для вас у відкритому доступі:
◾ Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/zhat/
◾ Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1QtT9BsSaPFGPkczA8P-Uqm32yJn2S1s0/view?usp=drive_link
◾ Відео: https://youtu.be/18Z8ycAI3pA

Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами