1 ЕнергоДжерела 26.12.2022-02.01.2023

⚡⚡ 1 ЕнергоДжерела від Newfolk Oil&Gas 26.12.2022-02.01.2023

photo_2023-01-01_19-09-12
Онлайн: https://online.fliphtml5.com/ouprj/ddpr/index.html
Завантаження: https://drive.google.com/file/d/1Js8IG_63Yx9xVunUhxt0RVpBr2BpxHZ6/view?usp=share_link
Відео: https://youtu.be/zInkdIA39EY
--------------------

Всесвітня та Українська вітроенергетичні асоціації передали дві мобільні СЕС по 3кВт амбулаторіям Ірпіня
Всесвітня вітроенергетична асоціація (WWEA) та Українська вітроенергетична асоціація (УВЕА) в рамках спільного проекту передали придбані на донорські кошти дві мобільні СЕС по 3 кВт від KNESS Energy Ірпінському міському центру первинної медико-санітарної допомоги, передає Енергореформа.
Як пояснила УВЕА в прес-релізі 26 грудня, мета спільного проекту, донорами якого виступають громадяни різних країн з різних континентів, допомогти людям з вирішенням енергетичних проблем через використання саме відновлюваних джерел енергії.
Там уточнили, що WWEA та Глобальна платформа Global100RE запустили кампанію "Renewables4Ukraine" зі збору коштів для купівлі та передачі Україні обладнання, зокрема, малі та автономні сонячні системи, включаючи акумулятори, павербанки тощо.

Уряд змінив директора ДП "Гарантований покупець"
Кабінет міністрів звільнив Андрія Пилипенка від виконання обов’язків директора держпідприємства "Гарантований покупець".
Про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у своєму Телеграм-каналі.
На засіданні Кабміну у вівторок обов'язки голови ДП тимчасово покладено на першого заступника директора підприємства Артема Некрасова.
Нагадаємо, Андрій Пилипенко був призначений головою ДП "Гарантований покупець" на початку грудня 2021 року. До цього обіймав посаду директора з управління персоналом та юридичних питань ПАТ "Хмельницькобленерго".

Всі 9 блоків АЕС на підконтрольній Україні території працюють на максимальній наявній потужності – "Енергоатом"
НАЕК "Енергоатом" підтвердила роботу всіх 9 блоків українських АЕС – Рівненської, Хмельницької та Південноукраїнської – на максимальній потужності, передає Енергореформа.
"Сьогодні, як і раніше, всі 9 енергоблоків вітчизняних атомних електростанцій, розташованих на підконтрольній Україні території, працюють на максимальній наявній потужності", – заявила компанія в телеграм-каналі.
Там пояснили, що поширена сьогодні у низці ЗМІ інформація про зупинку роботи українських атомних енергоблоків помилкова.
Як повідомляла Енергореформа, НЕК "Укренерго" уранці 28 грудня повідомила, що низка блоків електростанцій була зупинена через обстріли росіянами газової інфраструктури у східному регіоні. При цьому в компанії з міркувань безпеки не вказали, які саме блоки зупинилися.

Також читайте новини нафтогазової галузі України  за цей тиждень

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами