Огляд новин енергетики: 24.02-01.03.2020

ПРОПОЗИЦІЯ ТИЖНЯ:Учасники а укціонів ТБ «УЕБ» зможуть обирати індивідуальний проміжок часу для продажу або купівлі електроенергії
Учасники аукціонів в комерційній секції можуть продавати чи купувати електричну енергію не лише за стандартними графіками типу peak, offpeak, чи base, а обрати індивідуальний проміжок часу – години продажу або купівлі електроенергії.
Вже зараз компанії, які акредитовані за напрямком «Електроенергія», можуть використовувати дані інструменти, як окремо, так і в комплексі (в рамках одного аукціону).
Іншим нововведенням УЕБ є запровадження торгів коефіцієнтами. Цей вид аукціонів також доступний для учасників комерційної секції.

УГОДА ТИЖНЯ: «Нафтогаз» побудує сонячну електростанцію в Харківській області
Загальна вартість будівництва СЕС потужністю 0,995 МВт становить 23, 16 млн. грн.
За інформацією системи «Прозоро» ДочП «Нафтогаз-Енергосервіс» АТ «НАК «Нафтогаз України» 10 лютого за результатами тендеру замовило ТОВ «ЕсПіПі Інжиніринг» будівництво сонячної електростанції у Харківській області. Проєктування, будівництво та підключення планують завершити до липня поточного року.
Об’єкт розташується за адресою в’їзд Першотравневий, 5, смт. Андріївка Балаклійського району.

ЦИФРА ТИЖНЯ: 587 електромобілів придбали українці за підсумками січня 2020 року
Згідно з даними Укравтопрому, це на третину більше за показники січня минулого року.
За показниками зростання кількості електромобілів Україна сьогодні перебуває на 10 місці у світі. Всього у нас зареєстровано понад 27 тисяч “зелених” авто.
В аналітичній компанії IRS Group прогнозують, що до 2024 року українськими дорогами їздитимуть вже 246 тисяч електромобілів.
#9_ЕнергоДжерела_24.02-01.03.2020-1_page-0001

Поділитися

Підписатися на наші оновлення

Знаходьте нас тут

Зв'яжіться з нами